Voor jou alleen_Denktraining

Type dienst:

Er is geen mens die alles weet. Maar ook geen mens waarin nog heel veel inzichten verscholen liggen. U heeft vast ook allerhande denkbeelden, ideeën, meningen, voornemens, problemen, kansen. Er is heel wat om over na te denken en soms kom je er niet uit.

Je kan advies vragen of een ander laten beslissen. Maar u weet wel dat de uitkomst daarvan maar zelden precies is wat u wilt. Uiteindelijk ligt hetgeen u precies wilt of vindt besloten in u zelf. Maar u loopt tegen de grenzen aan van uw denken, blijft maar peinzen, ‘cirkeldenken’. U stelt het maar uit of lift dan maar mee op meningen en keuzes van anderen als uitstellen niet kan.

Wij lossen de inhoud niet voor u op. U krijgt in dit geval geen advies, geen coach. Wij richten ons op uw denken, grensverleggend denken. Op uw normen en waarden en die van anderen. Op uw redeneren en begrippen. We rekken de grenzen van het denken op, zodat u alsnog kunt bedenken wat u werkelijk wilt. En daarbij is één ding zeker, wat u dan bedenkt is beter dan wie dan ook voor u had kunnen bedenken!

Functierol
Filosofisch Practicus

Omvang
Een serie gesprekken, doorgaans 5-10, van drie kwartier. Fysiek of on-line.

Kosten
Vraag altijd om een offerte op maat.

Doorlooptijd
Vanaf startdatum rekening houden met twee a drie weken tussen de gesprekken.

Behaalde resultaten
Deelnemers waarderen de gesprekken met goed tot boven verwachting.