wie wat waar?

het werkt

Hoe fijn is het om van je relaties te horen waarom ze zo graag zaken met je doen? Dat is heel fijn. Neem gerust even de tijd om de verschillende referenties te lezen en te bekijken. Geen gelikte plaatjes en praatjes, maar gewoon eerlijke verhalen over de manier waarop we graag zaken doen. Met elkaar, voor elkaar.

Co-making uitstekend beheersen en het einddoel sterk voor ogen houden

Woningcorporatie Parteon werkt sinds 2019 samen met PlusValu en heeft ons volledig begeleid met Co-making Dagelijks Onderhoud. Co-making Dak+ hebben we in 2020 voor een deel zelf opgepakt en gebruikt gemaakt van de specifieke begeleiding van Erik. In 2021 is Parteon gestart met Co-making ISO+ en opnieuw doet Erik ongeveer een kwart van de begeleiding van Parteon en haar partners.

Tijdens de selectie- en contractfase heb je een onafhankelijke persoon nodig om dit proces te begeleiden. Deze onafhankelijkheid en begeleiding kan je zeker aan Erik overlaten. Hij beheerst het Co-making gevoel uitstekend, is een goede gespreksleider en houdt het einddoel sterk voor ogen. Ik heb samen met Erik deze drie strategische samenwerkingen gedaan en kan hem zeker aanbevelen.

Danielle Brinkman
Coördinator Co-making Senior inkoper – Wormerveer

Contracteren bij Keten-samenwerking in de Bouw

Ik ken Erik vooral van de door hem geïnitieerde werkgroep “contracteren bij Ketensamenwerking in de Bouw”. Erik heeft de groep van professionals uit verschillende partijen bij elkaar gebracht en heeft met een mooie combinatie van bevlogenheid, down-to-earth pragmatisme en inhoudelijke kennis het proces uitstekend begeleid. Het is vooral aan zijn volhardendheid en uitstekende contactuele eigenschappen te danken dat de groep ondanks de vrijwillige basis waarop de werkgroep gestoeld is, enorme stappen heeft gemaakt. Ik beveel Erik daarom van harte aan.

Jack van der Veen
Hoogleraar Supply Chain Management, Nyenrode Business Universiteit – Breukelen

Op zijn eigen wijze doorvragen en mensen prikkelen

Erik heeft ons “als buitenstaander” geholpen de processen binnen onze onderhoudsafdeling te stroomlijnen door deze  voor alle lagen begrijpelijk en visueel in beeld te brengen. Het mooie hierbij  was dat vervolgens ook iedereen de noodzaak voelt om vanuit zijn of haar discipline hier input en verbeteringenvoorstellen voor in te dienen. Op zijn eigen wijze doorvragen en mensen te prikkelen  om belangrijke verbeterpunten naar boven te halen, waarbij de menselijke maat, transparantie, samenwerking en respect voor alle betrokken partners als een rode draad door alles heen loopt.

Ruurd Kramer
Directeur Slokker Bouwgroep BV vestiging Almere

Hij is een intellectuele pragmaticus

Erik kan op strategisch niveau heel goed de doorvertaling maken, hij is een intellectuele pragmaticus.

Alex Bonnema
Algemeen directeur bij NV Caparis – Drachten

Dingen die geen waarde toevoegen worden uit de samenwerking gehaald

Omdat Erik geen onderdeel uit maakt van de organisatie kan hij heel goed duiden wat nodig is. Dingen die geen waarde toevoegen worden uit de samenwerking gehaald.

Ludwig Smits
Proceseigenaar Innovatie & Relatie bij De Variabele – Elst

Zorg dragen voor een optimale onderlinge samenwerking

Erik is een procesexpert. Middels kennis en ervaring, in combinatie met gedrevenheid en analytisch vermogen, stelt hij het gezamenlijke belang voorop. Erik creëert daarmee continu duidelijkheid en comfort voor alle teamleden en draagt hij zorg voor een optimale onderlinge samenwerking.

Sander Oudman
Manager Planontwikkeling bij Biltz – Amsterdam

We weten nu donders goed wat eerst gedaan moet worden

Erik maakt mensen er bewust van wat er werkelijk toe doet en wat niet. We weten nu donders goed wat eerst gedaan moet worden. Dat werkt door op alle medewerkers. Zij zijn ontspannen aan het werk en het is boven onze verwachting wat er allemaal meer afkomt in dezelfde tijd.

Ko van der Kolk
Ondernemer – eigenaar Classic & Ko – Vorden

Op zoek naar de vraag achter jouw vraag

Erik gaat op zoek naar de vraag achter jouw vraag. Hij bedenkt namelijk niet een oplossing, hij zorgt dat jij uiteindelijk zelf met een oplossing komt. Een oplossing die daardoor bij je past omdat deze vanuit je eigen ik komt.

Erik is een man die werkt en handelt vanuit passie, intrinsieke motivatie en blijvende nieuwsgierigheid. Hij is open, transparant, betrouwbaar en in staat jouw vertrouwen te geven. Voor Erik zijn mensen gelijkwaardig en jij kent de essentie en kern van samenwerken. Erik kijkt op een nuchtere manier naar zaken en hij weet op natuurlijke wijze actoren, werkzaam op strategisch, tactisch en operationeel niveau, met elkaar te verbinden.

Dirk Beemsterboer
Projectmanager Vastgoed Ontwikkeling bij woningstichting Rochdale Amsterdam

Samenwerken, brainstormen of gewoon spreken is ronduit een genoegen

Erik denkt en werkt vanuit een positieve respons. Door zijn enthousiasme en nuchterheid, en de ruimte die hij neemt om dromen om te vormen tot iets concreets, zijn gesprekken met hem steeds prikkelend, verrassend en inspirerend.

Hij is een stimulerende en prikkelende gesprekspartner. Hij daagt uit, vraagt door en weet te inspireren. Met hem samenwerken, brainstormen of gewoon spreken is door dat alles ronduit een genoegen!

Marc Struycken
Docent, coach en ontwikkelaar – Den Haag

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info