Voor jullie samen_Groepsgesprek

Type dienst:

Zooveel menschen als bij elkander zijn, zooveel verschillende meeningen heerschen er (1914). Maar het gaat nog veel verder terug. De dichter Homerus beschreef dit al 750 jaar voor Christus. Hoe lang speelt dit al bij u? Wanneer doorbreekt u de discussie of enig geschil? Wanneer stopt het praten en gaat iedereen het echt doen. Of begint u een nieuw traject en wilt u direct met iedereen uitgelijnd van start, gewoon in één keer goed?

Wij richten ons op het gesprek. Aan de hand van succesvol bewezen methodieken leiden we alle gesprekspartners naar een eensgezinde uitkomst. Minimaal dat u elkaar goed verstaat, meestal naar een oplossing of een overeenkomst die iedereen wil dragen. Met eenzelfde referentiekader, zodat we in ieder geval veel misverstanden uit interpretatieverschillen voor zijn. Zo kan iedereen aan de slag, zonder elkaar onbedoeld te verrassen. Want er is altijd maar één uitkomst. Het is meer dan fijn als die uitkomst vooraf voorspelbaar is, en elkaar daarmee niet meer te verrassen en logisch is.

Functierol
Gespreksleider, moderator, mediator.

Omvang
We hanteren methoden als de dialoog, intervisie, het PlusValu conctractmodel.

Kosten
Vraag altijd om een offerte op maat.

Doorlooptijd
Van een enkele (kick-off) sessie tot het structureel begeleiden van (werk)overleg op alle niveau’s.

Beoordeling
Deelnemers waarderen de gespreksleiding en toegepaste methoden met 8 als goed, minimaal 5 en maximaal 10 op een schaal van 10.